Відійшла у вічність заслужена журналістка Украіни


Spread the love

У Черкасах померла відома журналістка Катерина Таран У Черкасах померла Катерина Пилипівна Таран.

2 січня їй виповнилося 64 роки. Останнім часом вона хворіла.

Катерина Пилипівна закінчила факультет журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, працювала на черкаському телебаченні.

Її добре знали на Черкащині, дуже поважали, любили її сюжети. Тож така гірка й несподівана звістка шокувала багатьох, зокрема, і тих, кого вона свого часу привела у професію.

У соціальних мережах люди щиро співчувають родині Катерини Таран і пишуть про те, якою вона була у житті.

«Вона назавжди залишиться у наших спогадах яскравою і гуморною оптимісткою. Її жарти і заразливий сміх завжди підіймали настрій тим, хто бачив добре і світле в світі і в людях. Царство Небесне і вічна пам’ять цій прекрасній людині», – згадує Тетяна Єщенко.

«Невимовно сумно. Завдяки саме їй і почався мій шлях на ТБ. Вона була прекрасним професіоналом, головним редактором ТБ і чудовою людиною. Невимовно жаль», – додає Ростислав Барчан.

Як зазначає Ірина Геращенко, віце–спікер Верховної Ради України, яка родим з Черкас, «пані Катерина – одна з моїх дорогих вчителів в професії».

Глибокі співчуття рідним Катерини Таран передає голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко, який називає її – один з найбільших авторитетів сучасної черкаської журналістики.

Прощання з Катериною Таран відбулося 8 січня о 12.30 у черкаському будинку трауру.

 

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA image
*

Youtube “Громада Черкащини”

Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean dapibus erat eget rhoncus facilisis. Duis et lacus ut tellus fermentum ultricies quis sit amet mauris. Nullam molestie, mauris ac ultrices tincidunt, sapien turpis rhoncus tellus, sed sagittis dui felis molestie risus.