Навмисне не придумаєш або як російські танкисти з фантомами воювали


Spread the love

На Сумщині в село заїхало чотири російські танки…

Місцеві жителі спостерігають за ними із вікон та бачать наступне :

Ось броньовані машини зупиняються, вилазить екіпаж та починає зливати паливо з двох танків. Потім заправляють їм два інших і на них їдуть. Напевно, що за паливом. А два порожні танки залишилися стояти посеред села.

Місцеві швиденько вибігли і, по приколу, встромили у люки прапори України та й заховалися по будинках,..

Повертаються перші два танки і бачать, що у центрі села стоять “якісь” танки під українськими прапорамии, З переляку вирішили їх обстріляти гарматами, розхерачили вщент. Під‘їхали ближче – зрозуміли, що відстрілялися по своїх танках.

Місцеві за вікнами тихо давляться зо сміху…

Після “переможного” бою героїчні панцерники, що лишилися на ходу, поїхали в об’їзд села (видно, шукали виїзд), і натрапили на невеликий п’ятитонний міст, призначений для легкових автомобілів.

Заїжджає перший танк на міст –  міст не витримує і обвалю’ється. Танк падає у річку, занурюючись разом з екіпажем. Місцеві вже в голос іржуть!

Робочим залишився один танк…  Він став їздити туди-сюди, потім знайшов таки на свою башту якийсь крутий яр і вже там перекинувся…

Екіпаж вискочив, за допомогою лопат і якоїсь матері довго намагався його виштовхати, але вимушен був залишити танк у яру та й піти геть…

Ось так просте українське село без жодного пострілу, але з двома прапорами України перемогло чотири танки російських окупантів.

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA image
*

Youtube “Громада Черкащини”

Text Widget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean dapibus erat eget rhoncus facilisis. Duis et lacus ut tellus fermentum ultricies quis sit amet mauris. Nullam molestie, mauris ac ultrices tincidunt, sapien turpis rhoncus tellus, sed sagittis dui felis molestie risus.